Vezeték nélküli hálózat

VEZETÉK NÉLKÜLI HÁLÓZAT / WIFI HÁLÓZAT


A hálózatépítésben a vezeték nélküli hálózatok (WLAN) és eszközei fejlődnek a legrohamosabb ütemben. Legismertebb vezeték nélküli helyi hálózat a Wi-Fi.

A VEZETÉK NÉLKÜLI HÁLÓZAT AKKOR TEKINTHETŐ JÓNAK, HA A FELHASZNÁLÓ AKTÍV MOZGÁSTERÉT PERMANENSEN, STABIL FEDETTSÉGGEL BIZTOSÍTJA!

Belterekben viszonylag könnyedén elérhető a legjobb fedettség hisz nincs nagy távolság, de a falak, födémek viszont gátolják a jel erősségét.

Jelenleg elérhető Wi-Fi generációk (2023): Wi-Fi 4,  Wi-Fi 5,  Wi-Fi 6 és Wi-Fi 6E,  Wi-Fi 7;

Megjegyzés: a Wi-Fi 7 szabvány az, ami a leggyorsabb adatsebességet biztosítja, de ez még igen korlátozott eléréssel rendelkezik.

KÜLTÉRI WIFI HÁLÓZAT

Nagyon bosszantó tud lenni mikor ingatlanunk, vagy telephelyeink udvarán már alig, vagy egyáltalán nem működik a Wifi. Hisz a gyenge jel jelentősen korlátozza azon eszközeink működését, amik a vezeték nélküli hálózatot (WLAN) használják.

Az ilyen, vagy hasonló problémák megoldására cégünk megoldást nyújt.

Külterek hálózatának kialakítását, csak a megfelelő, jól elhelyezett eszközökkel biztosítható!

ELKÜLÖNÍTETT VEZETÉK NÉLKÜLI HÁLÓZAT


A technika fejlődésével mára lehetőség van egy alternatív vezeték nélküli hálózat létrehozására is a meglévő „saját” hálózatunk mellett. Az ilyen másod hálózatot azoknak javasoljuk, akik vendégkörrel rendelkeznek pl. vendéglátásterén és nekik egy nyitott, de elkülönített hálózaton az Internetes hozzáférés biztosítása akár korlátozásokkal is.

Az általunk kiépített legmodernebb wifi hálózat (WLAN) mind belterekben, mind külterekben az Ön igényéhez igazítva stabilan a legjobb lefedettséggel biztosítja az elérést!


Ha felkeltettük érdeklődését a fentiek iránt, akkor töltse ki az alábbi űrlapot -HÁLÓZATÉPÍTÉS- témakör megjelöléssel, amit előre is köszönünk. Rövidesen keressük!