Biztonságos adattárolás

BIZTONSÁGOS ADATMENTÉS / TÁROLÁS


Életünk egyre inkább az adatok körül forog. Az adatok nagyban befolyásolják mindennapi életünket. Fényképeink, dokumentumaink és fájljaink mind digitális formában vannak jelen a számítógépünkön, vagy más adathordozón. De mi történik akkor, ha elveszítjük ezeket a pótolhatatlan adatokat egy esetleges technikai hiba, vagy más probléma miatt? Ahhoz, hogy megőrizzük ezeket az értékes emlékeket és információkat, fontos megfelelő módon tárolni és biztonságosan menteni azokat.

De az adatok tárolásának módja más egy otthoni és más egy irodai környezetben!

Mégis általánosan elmondható, hogy a biztonságos adattárolás célja:

  • adatvesztés kizárása,
  • bármikor és bárhonnan hozzáférhető legyen,
  • redundáns adattárolás,
  • gyors elérés;

ADATMENTÉS MAGÁNCÉLÚ vagy OTTHONI MUNKAVÉGZÉSHEZ

Az adataink (fájlaink) védelme teljesen mindegy, hogy az magán vagy vállalkozás szintű, ezért azokat a lehető legjobban kell „raktároznunk” azaz menteni és tárolni! De az nem mindegy, hogy milyen adattárolási megoldást választunk, mert azt mindig a felhasználó egyedi igénye szabja meg!

ADATMETÉS IRODAI KÖRNYEZETBEN

Egy modern vállalkozás számára alapkövetelmény a fejlett irodai háttérmunka legyen az kis, vagy nagyvállalkozás. Az irodában dolgozók munkáját elsődlegesen a számítástechnikai rendszer fejlettsége döntően befolyásolja.

A mai modern irodai adattárolás több alkalmazást is kínál, amit nem minden vállalkozás használ ki optimálisan. A folyamatosan frissülő és az újabb és újabb alkalmazások mellett nemcsak felgyorsul, hanem tovább fejlődik a biztonságos adatmentés és adattárolás lehetősége.

Hálózatinformatikus kollegánk minden területre és igényre a lehető legalkalmasabb megoldást ajánlja, legyen az otthoni, vagy irodai környezet!


Amennyiben érdekes lehet Ön, vagy vállalkozása számára, csak töltse ki az alábbi űrlapot az IRODAI MEGOLDÁSOK megjelöléssel és mi rövidesen jelentkezünk. Köszönjük!